Test de ovulație pe bază de salivă Ovu Control Geratherm

298,00 RON 333,00 RON valabil pana la 03 oct.
Cod produs - SKU GT-OVU04

Descriere


Ovu Control este un instrument fiabilprecis și igienic pentru determinarea zilelor fertile și infertile.

Forma dispozitivului este asemănătoare cu cea a unui ruj, astfel încât puteți să-l luați peste tot cu Dvs și să efectuați testul chiar dacă nu sunteți acasă.

Ovu Controlul se bazează pe metoda testului salivă dovedit științific (așa-numitul "efect de ferigă").

  • Metoda bazată pe salivă, testată științific
  • Cu mini microscop (magnificare 50x)
  • Ușor de folosit, până la 50000 de utilizări
  • Oferă rezultate imediate
  • Fiabil, precis și igienic
  • 100 % discret datorită designului sub formă de ruj

1. Cum funcționează Geratherm® ovu control?

Geratherm® ovu control detecteaza modificările hormonale ce apar înaintea și în timpul ovulației. Există o corelație directă între creșterea nivelului de LH (hormon luteinizant) și perioada ovulației. Pe perioada zilelor fertile, conținutul de sare din salivă crește datorită producției de LH. Cristalele formate de conținutul de sare vor avea formă asemănătoare cu cea a ferigilor. Acest fenomen de formare a unei structuri “ferigă” poate fi văzut clar, chiar înainte de ovulație. În timpul zilelor infertile acest fenomen dispare datorită nivelului crescut al progesteronului și o structură sub formă de pietriș apare în schimb.

2. Este Geratherm® ovu control precis?

Când instrucțiunile sunt urmate, a fost obținută o acuratețe de aproximativ 98% în determinarea fertilității prin această metodă.

3. Este structura sub formă de feriga la fel pentru toate femeile?

Nu. Datorită faptului că, creșterea nivelului de LH variază, nu doar de la ciclu la ciclu, dar și de la femeie la femeie, un fenomen individual de cristalizare va fi detectat la fiecare femeie în parte.

4. Când fac testul cu Geratherm® ovu control?

Realizați testul zilnic, preferabil dimineața, chiar după trezire, înainte de a mânca, bea, fuma, spăla dinții, etc. Dacă realizați testul în cursul zilei, încercați să așteptați cel putin trei ore după ce ați mâncat, consumat lichide sau fumat. Înregistrați rezultatele pe un tabel pentru fertilitate sau calendar. Înregistrarea cu atenție a rezultatelor în tabel/ calendar furnizează informații importante privind diagnosticul și ar trebui să aveți aceste informații la Dvs de fiecare dată când vă vizitați medicul. Începeți înregistrarea în prima zi a menstruației.

5. De câte ori pot folosi testul de fertilitate?

Geratherm ovu control este reutilizabil. Nimic nu va mai trebui înlocuit la dispozitiv în afară de baterii care la un moment dat vor trebui schimbate.

6. Cum aplic saliva?

O probă de salivă sublinguală, colectată de sub limbă va oferi cele mai bune rezultate. Plasați o picătură de salivă în mijlocul lentilei cu degetul care trebuie să fie curat și uscat. Tamponați saliva de sus fără a contamina proba.

7. Poate fi folosit Geratherm® ovu control ca și metodă contraceptivă?

Nu. Acest dispozitiv nu trebuie folosit ca metodă contraceptivă.


Detalii

SKU
GT-OVU04
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review