Aparat aerosoli, nebulizator Micro+, compact 260 g

260,00 RON
Cod produs - SKU 906.15
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Proiectat pentru călătorie

Un aparat foarte ușor (270 g) care vine însoțit de o husă pentru protecție/transport în care se poate plasa atât dispozitivul cât și accesoriile aferente. Fie că ești acasă sau în „deplasare” acest pachet ține totul într-un singur loc și este pregătit pentru a fi utilizat.

Flux constant

Cupa de medicație cu umplere ușoară este proiectată pentru a crea un flux constant, chiar până la ultima picătură. Vei consuma astfel mai puțin medicament sau ser fizologic și nu trebuie să agiți cupa pentru a menține procesul de nebulizare constant.

Rapid sau eficient

Ai două variante de funcționare: eficacitate maximă din punct de vedere al tratamentului sau viteza maximă în cazul în care ești contra timp. Este un nebulizator cu microcompresor de ultimă generatie (pompă fără ulei) extrem de compact și silențios. MICRO + este potrivit pentru a satisface nevoile terapeutice ale întregii familii.

Acesta cântărește numai 260 g și este foarte ușor de transportat.

Este indicat pentru utilizare non-continuă (boli acute). MICRO + are recipient pentru medicament compus din materiale de înaltă calitate din material plastic și echipat cu un sistem de administrare a debitului cu nebulizare cu doua viteze (0,1 ml pana la 0,2 ml minut). Acest sistem se adaptează la timpul disponibil pentru terapie: eficacitate maximă (0,1 ml / minut) sau viteza maximă (0,2 ml / minut).

Silențios: 53,9 dB Greutate redusă: 260 g MMAD: 2,62 pm

Vă rugăm sa consultați manualul de utilizare.

Importator și distribuitor în România ORIGO MEDICAL.

Detalii

SKU
906.15
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate