De mai bine de 10 ani am pus bazele acestei companii ce pune pe primul loc calitatea produselor pe care le importă și modul în care acestea pot influența în bine viața consumatorilor noștri zi de zi.

Activitatea noastră a inceput in 2010. Primul furnizor cu care am inceput sa colaboram a fost Pietrasanta Pharma SpA, o companie producătoare de echipamente medicale din Italia. In 2015 a urmat Geratherm Medical AG , producător de dispozitive medicale premium, din Germania.

Au trecut anii și mereu descoperim produse ce pot face parte din rutina zilnică a unei familii, înlocuind produsele clasice cu unele naturale.

Ne dorim ca in fiecare zi sa fim varianta noastra cea mai buna.

Valorile noastre nu sunt vorbe pe o hârtie. Valorile noastre profesionale sunt o emanație a principiilor după care ne ghidăm și în viața de zi cu zi.

Esența a fost mereu sa aducem plus valoare in viața clientilor nostri.

Alegem cu grija produsele pe care le aducem in România. Sunt unice si fiecare in parte este menit sa imbunatateasca viața pacienților.

Am invatat zi de zi, si am înțeles ca standardele trebuie mereu ridicate pentru a ramane pe piața si pentru a crește încrederea consumatorilor in produsele pe care noi le comercializam.

Dar totul a fost posibil pentru ca facem munca cu pasiune si dedicare.

Pana anul acesta produsele ORIGO MEDICAL erau disponibile numai in farmacii.

Am invatat in acest an 2020, cat in zece. Ne-am adaptat munca si felul in care interactionam cu clienții nostri.

Asa s-a nascut si conceptul FarmaSkin.ro Prin acest site produsele noastre acum sunt disponibile in toata Romania in 24-48h.

Va multumim pentru increderea acordata si va dorim multă sanatate!