Absorbante de noapte bambus Illa Care, 12 bucăți

20,00 RON
Cod produs - SKU 263.55

Descriere

Absorbante de noapte bambus Illa Care, 12 bucăți

Illa Care Bamboo este o inovație în domeniul absorbantelor naturale, fiind confecționate din bambus. Datorită proprietăților antibacteriene ale fibrei naturale, bambusul previne iritarea și este foarte delicat cu pielea uscată și sensibilă. Oferă absorbție foarte mare.


De ce absorbante din bambus?

Bambusul este o resursă regenerabilă ce crește rapid și spontan, fără a necesita o cultivare intensivă, fiecare parte a acestuia poate fi folosită, reducând la minimum deșeurile și reziduurile.
– Are nevoie de foarte puțină apă și ajută la eliminarea dioxidului de carbon din atmosferă, eliberând cu 35% mai mult oxigen decât alte plante.

Absorbantele realizate din aceasta planta, au 7 avantaje majore și anume:
1. Proprietate antibacteriană naturală 
Este demonstrat că proprietatea antibacteriană provine din lignina din fibrele de bambus (în interiorul acestora, avem sulfoxidul dimetilic) ceea ce face ca planta să fie rezistentă atât la insecte cât și la bacterii. Caracteristica antibacteriană este de asemenea transferată pe țesătura nețesută care este produsă prin prelucrarea tulpinii plantei. 

Datorită proprietăților antibacteriene ale fibrei naturale, bambusul previne iritarea și este foarte delicat cu pielea uscată și sensibilă. Respirabil, datorită structurii sale moleculare și reduce ușor mirosurile neplăcute datorită proprietăților antibacteriene.

2.  Blândeţea
Această caracteristică a țesăturii nețesute de bambus este foarte importantă, deoarece influnetează în mod direct confortul în utilizarea absorbantelor. Avem un material PERFECT pentru pielea DELICATA.
3. Prevenirea iritației 
Bambusul previne iritarea și este foarte delicat cu pielea uscată și sensibilă.
4. Senzație de prospetime 
Țesătura nețesută din bambus se usucă mai repede decât țesătura nețesută din bumbac;
Sentimentul de piele uscata crește și, în același timp, confortul de utilizare;
Respirabil, datorită structurii sale moleculare și reduce ușor mirosurile neplăcute datorită proprietăților antibacteriene.
5. Termoreglare 
Țesătura din bambus nețesută, datorită structurii sale, este un termoregulator natural;
Crește prospețimea în mediul cald, făcând utilizarea produsului mai confortabilă chiar și în sezonul de vară.
6.  Siguranță 
Absorbantele Illa Care Bamboo sunt susținute de o structură internă performantă în ceea ce privește absorbția; Micro granulele superabsorbante (S.A.P. )  servesc la absorbția unor cantități foarte mari de lichid și vor reține aceste lichide cu o eficacitate extraordinară, datorită „gelificării” lichidului absorbit; Gelifierea lichidului previne scurgerea chiar și în cazul „poziției de ședere”.
7. Absorbție
Absorbantele Illa Care Bamboo au o rată de absorbție foarte mare, în vârful pieței.
De exemplu: tipul „Noapte” ( Night) are o greutate de aproximativ 9g și absoarbe 130g de lichid. Acesta absoarbe de 16 ori greutatea proprie! Este ca un burete adevărat.


Testat dermatologic.

Prezentare:

12 bucăți

Importator și distribuitor în România ORIGO MEDICAL.

Detalii

SKU
263.55
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review