Termometru Non Contact Geratherm

Termometrele au un singur scop, acela de a măsura temperatura. Modul în care acestea o fac este însă diferit, de la un model la altul, de la o marcă la alta.

Termometrul non contact Geratherm poate măsura orice suprafață, fie ea piele umană sau biberonul cu lapte al bebelușului. Inovația ce a dus la crearea termometrului non contact, a apărut din dorința de a diminua transmiterea virușilor și a altor patogeni de pe o suprafață pe alta. Imaginați-vă că folosiți același instrument de măsurare clasic într-un spital, dezinfectarea lui ar fi un mare consumator de timp și riscul infectării altor persoane ridicat.

Baia bebelușului da emoții tinerilor părinți, pentru că setarea corectă a temperaturii apei nu este deloc ușoară, dacă nu ai baterie cu termostat. Prin urmare, un termometru non contact cu infraroşu poate face și asta, fără a mai fi nevoie să aveți în casă încă un dispozitiv special pentru măsurarea temperaturii apei.

Din păcate, folosim termometrul de cele mai multe ori atunci când cineva este bolnav, mai ales noaptea. Termometrul non contact de la Geratherm ajută în acest sens, prin culoarea roșie pe care o afișează la citirea temperaturii mai mari de 37.4 C. Este nevoie de doar câteva secunde pentru o citire corectă. Semnalul sonor vă atenționează că citirea s-a efectuat în mod corect.

Nu este nevoie să trezim copilul pentru a-l așeza într-o poziție corectă din care se poate măsura temperatura. Când un copil se simte rău, și este chinuit de febră, somnul adânc este un bun remediu. Folosirea termometrului non contact îi lasă pe micuți să doarmă liniștiți și totodată supravegheați de părinți sau îngrijitori.

Valorile de temperatură măsurate prin scanarea zonei de deasupra sprâncenelor sunt cele mai exacte.

Inclusiv spitalele private, precum Regina Maria şi Cabinetele de Medicină de familie,  au recunoscut calitatea produsului și îl folosesc în măsurarea temperaturii pacienților.

Pentru rezultate optime, vă recomandăm să citiți cu atenție instrucțiunile de folosire, pentru că senzorul care citește temperatura poate fi influențat de factori externi, precum umiditatea aerului sau temperatura din cameră.

Și pentru că ne dorim ca ceea ce facem noi să aducă plus valoare în viața clienților noștri, vă rugăm ca atunci când înlocuiți bateriile, să le duceți pe cele folosite în locuri special amenajate de colectare a bateriilor.

Comentarii